Narghilea Moze Breeze Two - Pași pentru Configurarea Modurilor de Purjare

Narghilea Moze Breeze Two - Pași pentru Configurarea Modurilor de Purjare

Brandul Moze Shisha s-a remarcat prin modele de narghilea moderne, calitative și cu un design atragător.

Toate modelele lor au fost apreciate de iubitorii de narghilea iar majoritatea dintre aceștia au un model Moze în colecția lor.

Modelul de narghilea Moze Breeze Two, despre care vom vorbi în continuare, a facut furori datorită modurilor unice și interesante de purjare, oficial în numar de 4, la care s-au mai adaugat trei (vezi video de la finalul articolului).

Hai să vorbim mai întai despre cele 4 tipuri diferite de purjare propuse de brandul Moze.

 

  1. BOTTOM STEM PURGE  - PURJARE CLASICA -  după cum îi spune și numele, acest tip de purjare este cel clasic în care fumul se ridică de la bază în direcția farfuriei. Pentru a obține acest lucru, elementul de suflare este plasat pur și simplu pe bază.

 

  1. TOP STEM PURGE - în acest model de purjare, fumul iese de sub farfurie, se dispersează și coboară către vasul de narghilea. Pentru a obține acest efect, elementul de suflare este plasat sub farfuria(scrumiera) narghilelei.

 

  1.  TOP PLATE PURG - un model de purjare interesant și unic, care face ca fumul să se ridice de deasupra farfuriei spre creuzet, ascunzându-l pe acesta într-un nor de fum.  Obține acest mode de purjare prin plasarea elementului de suflare pe farfuria mai mare, iar adaptorul pentru creuzet plasat pe inelul de suflare.

 

 
  1. DOUBLE PLATE PURGE - cel mai COOL și mai râvnit model de purjare. Obține efectul unui fum în cascadă prin folosirea ambelor farfurii (scrumiera + farfurie mică). Înșurubează a doua placă de carbon între elementul de suflare și adaptorul pentru creuzet. Și asta nu e tot.

Poți să-ți creezi tu, modul tău de purjare.
 

 


 


 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!